perusahaan

  • TFT LCD liquid crystal display—application in different environments
    Wektu kirim: 11-03-2021

    Ing lapangan aplikasi lingkungan sing beda-beda, pilihan layar LCD beda, kayata aplikasi njero ruangan lan ruangan ing lingkungan sing beda-beda, macem-macem jinis layar LCD uga kudu dipilih. Kaping pisanan, sampeyan bisa cocog pilihan njero ruangan lan ruangan liwat layar LCD ...Waca liyane »

  • TFT product introduction and characteristic analysis
    Wektu kirim: 10-30-2021

    TFT nduweni padhang sing apik, kontras sing dhuwur, rasa lapisan sing kuat, lan warna sing cerah. Kerugian kasebut yaiku nggunakake daya luwih akeh lan biaya luwih akeh. Komponen utama tampilan kristal cair tipe FTF kalebu: tabung neon, piring pandhuan cahya, piring polarisasi, piring saringan, subs kaca ...Waca liyane »

  • Introduction to the application fields of LCD screens
    Wektu kirim: 10-25-2021

    Tampilan kristal cair minangka jinis tampilan datar, digunakake kanggo tampilan layar televisi lan komputer. Kaluwihan saka tampilan iki konsumsi daya kurang, ukuran cilik, lan kurang radiation. Umume, macem-macem FPD diklasifikasikake miturut ukuran layar lan resolusi gambar. Beda...Waca liyane »

  • Talking about TFT capacitive screen
    Wektu kirim: 10-19-2021

    Minangka layar LCD komersial sing umum banget, layar kapasitif TFT bisa dideleng ing kabeh lapisan masyarakat lan ing macem-macem adegan. Teknologi layar tutul kapasitif nggunakake induksi awak manungsa saiki supaya bisa digunakake. Layar tutul kapasitif minangka layar kaca komposit papat lapisan. Permukaan njero lan ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: 10-12-2021

    Kanthi nganyarke peralatan terminal ing lapangan, luwih akeh manufaktur peralatan terminal sing kerja keras kanggo macem-macem barang. Tegese, produsen bagian tengah lan hilir kudu terus berinovasi kanthi mandiri supaya bisa ngetutake gelombang jaman. LCD industri...Waca liyane »

  • The obvious advantages of LCD
    Wektu kirim: 09-24-2021

    Kanggo tampilan CRT, LCD ngatasi kekurangane CRT sing gedhe, konsumsi daya, lan kelip-kelip, nanging uga ndadekke masalah kayata biaya dhuwur, sudut pandang sing kurang, lan tampilan warna sing ora nyenengake. Nanging, kanthi teknis, kaluwihan tampilan kristal cair isih jelas ...Waca liyane »

  • Innolux Panel: The market price is not good, not to sell
    Wektu kirim: 09-18-2021

    Kutipan saka panel TV wis mudhun, sing nyebabake keraguan ing industri panel. Hong Jinyang, ketua produsen panel Innolux, dirilis kanggo pisanan wingi (17). Ing wulan September, dheweke wiwit nyetel kapasitas produksi lan campuran produk kanthi dinamis, lan uga bakal ...Waca liyane »

  • What are the differences between TFT LCD and LCD LCD screen?
    Wektu kirim: 09-13-2021

    Apa bedane antarane layar TFT LCD lan layar LCD LCD? Aku ketemu sing akeh wong ora cetha banget bab prabédan antarane layar TFT LCD lan tampilan LCD. Pisanan, prabédan antarane layar LCD TFT lan layar LCD LCD? TFT minangka salah sawijining teknologi tampilan layar LCD ...Waca liyane »

  • BOE and TCL analyze the latest trends in the current panel market on their positive performance in the first half of the year
    Wektu kirim: 09-10-2021

    Bubar, "panel duo" BOE lan TCL Technology ngrilis laporan semi-taunan 2021. Perusahaan loro kasebut entuk rekor paling dhuwur ing separo pisanan taun. revenue BOE ngluwihi 100 milyar yuan kanggo pisanan, lan bathi net tambah luwih saka 10 kaping taun-on-taun; Teknologi TCL...Waca liyane »

  • Improve the screen refresh rate LCD display fluency level directly leap!
    Wektu kirim: 09-06-2021

    Werna, padhang, utawa faktor liyane asring dadi kritéria kanggo tuku layar LCD. Nanging, saliyane pratondho umum iki, yen sampeyan pengin njamin kelancaran tampilan, sampeyan uga kudu nimbang faktor sing luwih jero, yaiku, refresh layar. Rate. Pengaruh refresh layar ...Waca liyane »

  • Why don’t you purchase LED touch screens at will? Resolution affects sales
    Wektu kirim: 08-30-2021

    Kanthi perkembangan teknologi sing terus-terusan, akeh produk elektronik ing pasar. Ing proses ngasilake produk elektronik, perusahaan mesthi kudu nggunakake layar tutul LED. Nanging, saka survey pasar, layar tutul jinis iki ora bisa dituku kanthi sewenang-wenang, ...Waca liyane »

  • What should I do if the industrial LCD screen is unresponsive?
    Wektu kirim: 08-28-2021

    Ing proses nggunakake layar LCD industri, bakal ana sawetara gagal, kayata fenomena karton insensitive. Apa sing nyebabake fenomena iki? Ayo kita sinau carane luwih nindakake langkah-langkah pangopènan layar LCD industri. Yen layar demek nanggapi alon-alon ing lumahing tutul, iku m...Waca liyane »

  • Precautions for using LCD display module
    Wektu kirim: 08-18-2021

    Pancegahan kanggo nggunakake modul tampilan LCD minangka nderek: 1. Layar LCD digawe saka kaca. Aja nggunakake kejut mekanik, kayata tiba saka dhuwur. Yen tampilan rusak lan kristal cair internal bocor, aja nganti mlebu ing cangkeme. Yen kena ing sandhangan utawa kulit, wisuh...Waca liyane »

  • Thoughts and Methods of Repairing LCD Driver Board
    Wektu kirim: 08-18-2021

    Prinsip sirkuit papan driver LCD relatif rumit. Ing pangopènan saben dina, ndandani "tingkat papan" umume digunakake, nanging kanggo sawetara kesalahan sing prasaja, perbaikan "tingkat chip" kudu digunakake. Sawise kabeh, sayang kanggo ngganti kabeh papan driver amarga ...Waca liyane »

  • Do you know the difference between capacitive touch screen G+P and G+G?
    Wektu kirim: 08-10-2021

    Layar tutul kapasitif digunakake akeh ing macem-macem industri amarga kekuwatan lan daya tahan, kacepetan respon cepet, ngirit ruang, lan komunikasi sing trep. Sanajan kabeh iku layar kapasitif, pengalaman tutul beda. Iki amarga nggunakake materi layar kapasitif ...Waca liyane »

  • What is TFT LCD true color screen? What are the characteristics?
    Wektu kirim: 08-10-2021

    TFT LCD layar werna bener saben semikonduktor ngalih, saben piksel bisa langsung kontrol dening dot pulsa, supaya saben simpul punika relatif sawijining lan bisa disambungake kanggo kontrol, kang ora mung mbenakake kacepetan respon saka tampilan, nanging uga bisa ngontrol kanthi akurat. tampilan skala warna,...Waca liyane »