Layar LCD Mitsubishi bakal mandheg produksi ing taun 2022, Kyocera dadi pengganti utama layar Mitsubishi

Ana akeh merek layar LCD industri Jepang. Saiki, merek ukuran cilik lan macem-macem ing pasar utamane layar LCD Kyocera lan layar Mitsubishi LCD. Mitsubishi ngumumake yen bakal mundur saka industri LCD ing taun 2022, mula Kyocera dadi siji-sijine industri Jepang. Umume model layar Kyocera bisa langsung ngganti layar Mitsubishi. Dina iki, ayo ngobrol babagan bedane ing antarane rong layar LCD industri.
Layar LCD Mitsubishi: Ukurane biasane 3,5 inci nganti 19 inci. Kabeh seri layar LCD duwe karakteristik industri: tekstur logam abot, pengalaman sudut pandang ultra-sudhut, padhang ultra-dhuwur, kompatibilitas stabil, suhu ultra-sudhut lan fitur Anti-geter sing kuat, uga layar tutul kanthi kapasitansi terintegrasi lan resistensi Siklus nganyari layar LCD industri umum luwih saka 5 taun. Sawise nganyari kinerja seri gabungan kayata layar LCD resolusi 8,4 inci S (800 * 600), ukuran aperture ora bakal diganti, mula ora perlu kuatir bab ukuran produk lan kudu dirancang maneh. , Bakal luwih dioptimalake ing kinerja. Layar LCD Mitsubishi minangka layar asli Jepang. Kabeh model kudu diimpor saka Jepang. Periode pesenan biasane 2-3 wulan. Juni 2021 minangka pesenan pungkasan Mitsubishi.

Layar LCD Mitsubishi :

Ukuran: 3.5 / 4.3 / 5.0 / 5.7 / 6.5 / 7.0 / 8.0 / 8.4 / 9.0 / 10.1 / 10.4 / 12.1 / 15/17/19

Suhu: suhu kerja -30 ℃ -80 ℃ / -40 ℃ -85 ℃

Padhang: 500-2000 lumen

Sudut ndeleng: amba ndeleng lengkap 89/89/89/89

Urip: 100.000 jam Lampu latar: WLED

Asal: Jepang

 

Layar LCD Kyocera:

Ukuran industri 3,5-15.6 inci, ukuran mobil 1.8 / 2.1 / 2.9 / 3.1 inci lan layar MIP seri daya ultra-rendah. Karakteristik kabeh seri padha karo layar Mitsubishi, nanging ukuran Kyocera saiki isih 3.5-12.1. Ing taun iki, uga ngluncurake spesifikasi 15 lan 15.6 inci. Regane dibandhingake karo rega Taiwan. Jalanake rute sing ramah wong. LCD lengkap Kyocera Layar bisa disesuaikan miturut pelanggan supaya bisa memenuhi kebutuhan siji-sijine. Layar LCD Kyocera saiki duwe pabrik ing China. Sampel bisa dites kanggo syarat proyek. Pangiriman bisa rampung sajrone 1 wulan yen jumlah pesanan ora akeh, lan jumlah udakara 2-3 wulan. Parameter kinerja umume padha karo Mitsubishi, nanging regane Kurang saka rong pertiga layar LCD Mitsubishi, sing misuwur banget karo para pelanggan industri.

 

Ukuran: 3.5 / 4.3 / 5.0 / 5.7 / 5.8 / 6.2 / 7.0 / 7.5 / 8.0 / 8.4 / 9.0 / 10.1 / 10.4 / 12.1 / 15 / 15.6

Suhu: suhu kerja -30 ℃ -80 ℃

Padhang: 500-1500 lumen

Sudut ndeleng: amba ndeleng lengkap 89/89/89/89

Urip: 100.000 jam Lampu latar: WLED

digawe ing China

 

Ringkesan: Mitsubishi bakal mungkasi produksi kurang saka setaun. Yen dibandhingake karo LCD Industri Kyocera Mitsubishi LCD, suhu operasi luwih akeh, yaiku LCD asal Jepang. Layar LCD Kyocera minangka layar Jepang, nanging diproduksi ing China lan duwe kaunggulan rega. Umume ukuran bisa langsung ngganti layar Mitsubishi. Lini produksi uga sugih lan sampurna. Ana akeh pilihan kanggo milih ing ngisor iki 12.1. Layanan kasebut uga domestik lan kacepetan nanggepi Cepet, kalorone bisa nyedhiyakake conto tes saiki, nanging disaranake milih layar Kyocera kanggo pilihan proyek anyar, lan Mitsubishi ora bakal nyuplai maneh sawise nundha produksi.


Wektu kiriman: Apr-17-2021