Layar tutul kapasitif

Teknologi layar tutul capacitive nggunakake induksi awak manungsa saiki. Layar sentuh kapasitif yaiku layar kaca komposit papat lapis. Lumahing njero lan interlayer layar kaca saben dilapisi lapisan ITO. Lapisan paling njaba yaiku lapisan pelindung kaca silika sing lancip. Lapisan ITO interlayer digunakake minangka permukaan sing digunakake, lan patang pojok kasebut digawa patang elektroda, lapisan njero ITO minangka lapisan tameng kanggo njamin lingkungan kerja sing apik. Nalika driji nutul lapisan logam, amarga medan listrik awak manungsa, kapasitor kopling dibentuk ing antarane pangguna lan permukaan layar tutul. Kanggo arus frekuensi dhuwur, kapasitor minangka konduktor langsung, mula driji narik arus cilik saka titik kontak. Arus iki mili saka elektroda ing papat sudhut layar tutul, lan arus sing mili liwat papat elektroda kasebut sebanding karo jarak driji menyang papat sudhut. Kontroler ngitung posisi titik tutul kanthi ngitung rasio papat arus kasebut kanthi akurat.HTB1SL2IKhSYBuNjSspjq6x73VXaN7-inch-1024-600-MIPI-LVDS-interface


Wektu kiriman: Mei-12-2021