Kabar

  • Samsung Display Opens OLED Global Website: Supports Chinese, Korean, and English languages
    Wektu kirim: Nov-24-2021

    Warta saka 22 November: Dina iki @ Samsung Display resmi ngumumake ing Weibo yen Samsung Display bubar mbukak situs web global OLED. Konsumen bisa ngerti kanthi jelas babagan teknologi, tren, informasi multimedia lan warta sing ana gandhengane karo OLED liwat situs web kasebut. Situs web sing mentas diluncurake iki bakal…Waca liyane »

  • Wektu kirim: Nov-23-2021

    Kanthi perkembangan industri tampilan negaraku kanthi cepet, struktur industri tampilan global wis ngalami owah-owahan gedhe. Saiki, industri LCD utamane dikonsentrasi ing China, Jepang lan Korea Selatan. Kanthi rilis kapasitas produksi anyar produsen panel daratan, m ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Nov-20-2021

    Ringkesan Pasar: Tingkat wutah taunan senyawa asil pasar dioda pemancar cahya organik (OLED) bakal tekan 10.8%, lan ing taun 2025, ukuran pasar global bakal mundhak saka $ 24.34 milyar ing taun 2019 dadi $ 36.64 milyar. https://www.marketinsightsreports.com/reports/09303306071/global...Waca liyane »

  • my country joins the ranks of global OLED competition
    Wektu kirim: Nov-15-2021

    Apa tegese BOE kasil menang pesenan layar fleksibel Apple iPhone13 wektu iki? Kanggo wektu sing suwe, ing persepsi konsumen, misale jek mung perusahaan manca kayata Samsung lan LG sing bisa nyedhiyakake panel OLED fleksibel kanggo smartphone dhuwur kayata Apple. Dina iki, BOE wis dadi ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Nov-12-2021

    Bubar, Peluang Company wis dikirim kumpulan asli Sharp 2.7-inch ireng-putih layar LS027B7DH01, kang dites miturut syarat test ketat saka customer, lan pungkasanipun dikirim menyang customer lancar Product Image: Packing gambar Welcome to send pitakon...Waca liyane »

  • Precautions for using LCD display module
    Wektu kirim: Nov-12-2021

    Bab-bab kang kudu digatekake yaiku: 1. Layar LCD saka kaca. Aja nggunakake kejut mekanis, kayata tiba saka dhuwur. Yen tampilan rusak lan kristal cair internal bocor, aja nganti mlebu ing cangkeme. Yen kena ing sandhangan utawa kulit, cuci kanthi cepet nganggo ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Nov-10-2021

    Ing taun-taun pungkasan, Shenzhen Chance Technology Co., Ltd wis riset lan ngembangake sawetara set produk anyar kanggo nanggepi panjaluk pasar lan umpan balik pelanggan. Umume pelanggan nggunakake Raspberry PI minangka papan utama, mula nalika akeh pelanggan entuk layar, butuh wektu akeh kanggo nindakake konversi papan, ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Nov-05-2021

    1 / Ngurangi bayangan lan nambah viewability (ing njaba duwe kauntungan paling gedhe) Kauntungan utama ikatan optik yaiku keterbacaan lan kontras tampilan sing luwih apik, sanajan ing kahanan cahya sing kuat lan sudut pandang sing amba. Ing ikatan udara, cahya saka sumber njaba liwat ...Waca liyane »

  • TFT LCD liquid crystal display—application in different environments
    Wektu kirim: Nov-03-2021

    Ing lapangan aplikasi ing lingkungan sing beda-beda, pilihan layar LCD beda, kayata aplikasi njero ruangan lan ruangan ing lingkungan sing beda-beda, macem-macem jinis layar LCD uga kudu dipilih. Kaping pisanan, sampeyan bisa cocog pilihan njero ruangan lan ruangan liwat layar LCD ...Waca liyane »

  • TFT product introduction and characteristic analysis
    Wektu kirim: Oct-30-2021

    TFT nduweni padhang sing apik, kontras sing dhuwur, rasa lapisan sing kuat, lan warna sing cerah. Kerugian kasebut yaiku nggunakake daya luwih akeh lan biaya luwih akeh. Komponen utama tampilan kristal cair jinis FTF kalebu: tabung neon, piring pandhuan cahya, piring polarisasi, piring saringan, subs kaca ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Oct-29-2021

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi terus-terusan nganyarke macem-macem produk cerdas, akeh syarat sing luwih dhuwur wis diajukake ing layar tampilan LCD, kayata padhang layar tampilan LCD. Industri beda duwe syarat beda kanggo padhange tampilan LCD, lan sawetara outdo ...Waca liyane »

  • Introduction to the application fields of LCD screens
    Wektu kirim: Oct-25-2021

    Tampilan kristal cair minangka jinis tampilan datar, digunakake kanggo tampilan layar televisi lan komputer. Kauntungan saka tampilan iki yaiku konsumsi daya sing sithik, ukuran cilik, lan radiasi sing sithik. Umume, macem-macem FPD diklasifikasikake miturut ukuran layar lan resolusi gambar. Beda...Waca liyane »

  • Talking about TFT capacitive screen
    Wektu kirim: Oct-19-2021

    Minangka layar LCD komersial sing umum banget, layar kapasitif TFT bisa dideleng ing kabeh lapisan masyarakat lan ing macem-macem adegan. Teknologi layar tutul kapasitif nggunakake induksi awak manungsa sing saiki bisa digunakake. Layar tutul kapasitif minangka layar kaca komposit papat lapisan. Permukaan njero lan ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Oct-14-2021

    Kepiye cara kerja monitor LCD? Prinsip kerja tampilan kristal cair pancen gampang banget. Nampilake macem-macem warna kanthi nyenengake telung warna utama abang, ijo lan biru, saéngga nampilake gambar sing apik banget. Iki padha karo louver, sing ngganti jumlah ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Oct-12-2021

    Kanthi nganyarke peralatan terminal ing lapangan, luwih akeh manufaktur peralatan terminal kerja keras kanggo macem-macem barang. Tegese, produsen bagian tengah lan hilir kudu terus berinovasi kanthi mandiri supaya bisa ngetutake gelombang jaman. LCD industri...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Oct-09-2021

    Miturut CCTV News, tanggal 29 September, wektu lokal, miturut laporan ing Dutch Times, departemen konsumen lan manajemen pasar Walanda ngetokake denda 39 yuta euro kanggo Samsung Group. Amarga Grup Samsung nambah rega TV Samsung kanthi ngganggu dealer online fr...Waca liyane »