Rega rega 3,5 inch tft lcd 320 * 240 SPI + radio mobil antarmuka RGB lan vr ips tft lcd layar kanthi panel sentuh kapasitif

Katrangan singkat:

Detil Cepet Lokasi Asal: Guangdong, China (Daratan) Jeneng Merek: Peluang Model Nomer: W350WQC002-A Tipe: Ukuran TFT: 3.5 ″ Antarmuka: Mode Tampilan SPI + RGB: Biasane Ireng, Arah Ndeleng Transmisif: Kabeh Luminance: 200 (min ) TP driver IC: FT5436DQQ LCD driver IC: HX8238D Jumlah titik: 320RGB * 240dots LCM dimensi: 76.84 (H) X 63.84 (V) X 4.6MAX Area aktif: 70.08 (H) X 52.56 (V) Port Kemasan & Pangiriman: Produk Shenzhen ...


Detail Produk

Rincian Cepet
Papan Asal: Guangdong, China (Daratan)
Jeneng: Peluang
Nomer Model: W350WQC002-A
Jinis: TFT
Ukuran: 3.5 ″
Antarmuka: SPI + RGB
Mode tampilan:  Biasane Ireng, Transmissive
Arah Ndeleng:  Kabeh
Luminance:  200 (min)
TP driver IC:  FT5436DQQ
LCD driver IC:  HX8238D
Jumlah titik:  320RGB * 240dot
Ukuran LCM:  76.84 (H) X 63.84 (V) X 4.6MAX
Area aktif:70.08 (H) X 52.56 (V)

Kemasan & Pengiriman
Pelabuhan: Shenzhen

Katrangan Produk

 

Parameter

Barang

Spesifikasi

Mode Tampilan

Biasane Putih, Transmisif

Teknologi Tampilan

α-Si TFT matrik aktif

Ukuran Garis Besar

76.84 (H) X 63.84 (V) X 4.6MAX mm

Area Aktif

70.08 (H) X 52.56 (V) mm

Resolusi

320X (RGB) X240 titik

Pitch Pixel

0.219X0.219 mm

Konfigurasi Piksel

Belang RGB

Lampu latar

LED Putih

Luminance

(200) (Min.)cd / m2

Perawatan lumahing

Anti-Glare

IC Driver

HX8238D

TP Driver IC

FT5436DQQ

Pandhuan Ndeleng

GRATIS

Pin Modul LCD

Antarmuka NO.

Simbol

Aku / O utawa nyambung menyang

Katrangan

Nalika ora digunakake

1-2

LEDK

DRIVER LED

Lampu latar mburi.

-

3-4

LEDA

DRIVER LED

Anoda cahya mburi.

-

5-7

NC

-

Ora nyambung.

-

8

RESET

Aku / O

Reset pin sinyal.

-

9

CS

Aku / O

Sinyal pilih chip.

GND / IOVCC

10

SCLK

Aku / O

Sinyal jam ing serial.

GND / IOVCC

11

SDI

Aku / O

Pin input data ing serial.

GND / IOVCC

12-19

B0-B7

Aku / O

Bus data sinyal biru.

GND / IOVCC

20-27

G0-G7

Aku / O

Bus data sinyal ijo.

GND / IOVCC

28-35

R0-R7

Aku / O

Bus data sinyal abang.

GND / IOVCC

36

HSYNC

Aku / O

Input sinkronisasi horisontal.

GND / IOVCC

37

VSYNC

Aku / O

Input sinkronisasi vertikal.

GND / IOVCC

38

DCLK

Aku / O

Sinyal jam dot.

GND / IOVCC

39-40

AVDD

SUPPLY PWR

Ngisi daya suplai pompa.

NC

41-42

VDD

SUPPLY PWR

Pin input voltase kanggo logika internal. 2.5V-3.3V.

-

43

NC

-

Ora nyambung.

-

44-45

VGL

SUPPLY PWR

Pin output daya negatif kanggo driver gerbang.

NC

46

NC

-

Ora nyambung.

-

47

VGH

SUPPLY PWR

Pin output output positif kanggo driver gerbang.

NC

48-51

NC

-

Ora nyambung.

-

52

ENB

Aku / O

Sinyal ngaktifake data.

GND / IOVCC

53-54

GND

SUPPLY PWR

Lemah Power.

-

Pin saka Panel Tutul
Gambar

 

 

 

 

Informasi Perusahaan

 

Layanan Kita

 

Kemasan & Pengiriman

 

FAQ

 

 

 

P1: Pira taun sampeyan bisa menehi garansi?
A1: Biasane 1 taun. Bisa luwih dawa nanging rega kudu diowahi. 

P2: Suwene aku bisa mangsuli?
A2: Sajrone 24 jam. Wektu kerja Tionghoa 9: 00-18: 00 Layanan online Senin-Jumuah kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah. Uga balesan liwat telpon bisa ditindakake nalika wengi lan akhir minggu.

P3: Apa sing bakal ditindakake yen nemokake barang sing ilang utawa cacat sawise 
nampa barang?
A3: Hubungi ASAP, kita bakal mriksa lan menehi solusi paling apik miturut kahanan.

P4: Apa bisa ngatur modul LCD?
A4: Ya, sampeyan bisa menehi katrangan babagan konkrit banjur bakal ngrancang lan konfirmasi karo sampeyan.

P5: Apa bisa milih agen pangiriman?
A5: Nggih. Kajaba kurir sing kasebut, kita bisa nggunakake liyane minangka sarat sampeyan.

Produk sing Disaranake

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan