Babagan Kita

Perusahaan Kita

facility 4
office
Brazil-Luis
Full-automatic glue dispenser-DJ800-C-G

Shenzhen Chance Technology Co., Ltd. minangka bagean penjualan ing jaban rangkah Matrix Crystal Technology (Shenzhen) Co., Ltd, sing digawe ing taun 2005, kanthi pengalaman 13 taun nalika ngrancang lan ngasilake tampilan LCD cilik saka 0,96 "nganti 13,3" , E-paper, tampilan OLED. Ana 6 lini produksi kanthi kabeh mesin otomatis lengkap, mesin lapting, mesin COG + FOG, dispenser lem, mesin perakitan BL, lsp. 10+ karyawan ing tim kualitas lan 200 karyawan ing kene ngasilake produk sing paling apik. Ing wektu sing paling dhuwur, modul LCD 100K pcs rampung dening 400 karyawan ing kene saben dina.

Chile
33a426f3c0f4f0169a9ebb5230aa013
TIM图片20190308142735

Mitra Kita

Kanggo nawakake layar bermutu, memenuhi syarat sing disesuaikan, dhukungan konsumen kanggo njelajah pasar minangka tanggung jawab lan misi kita kabeh. Mula, kita nggatekake kualitas ing saben aspek. Kita milih pemasok kelas dhuwur kayata AUO, Innolux, CPT, LG lan Hitachi. Kita nglatih karyawan kanggo nambah produksi. Kita nglatih wong sing adol kanggo ngladeni pelanggan kanthi semangat lan ilmu profesional.

Peluang minangka pemasok utama perusahaan terkenal, BYD, TCL, DJN lan entuk umpan balik sing positif. Entuk kapercayan pelanggan nambah kapercayan lan ambisi kanggo ndhukung klien kanthi lengkap.

1484719479972

Kauntungan Kita

1. LCM teknologi tinggi kanthi efek tampilan OLED nanging hemat biaya.

2. Pengalaman 13 taun nalika ngrancang lan ngasilake layar LCD.

3. Tampilan unik sing disedhiyakake.

4. 6 lini produksi. 10+ staf ing tim berkualitas.

5. Pasar wiyar ing Eropa, Amerika, lan Asia.

6. Tanggepan cepet. Dhukungan teknis profesional. Wektu pangiriman cendhak.

Kesempatan mung kanggo sampeyan sing sampurna!

business-ideas-305

Sertifikat

TMC190118103
123