7,0 inci 1024 * 600 antarmuka LVDS 400nits fleksibel transparan oem tft lcd tampilan

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Guangdong, China (Daratan) Jeneng Merek: Chuangxin Hongyi Nomer Model: W700XGC002-A-CTP Tipe: Ukuran TFT: 7.0 "Mode tampilan: PUTIH NORMAL, Arah Ndeleng TRANSMISSIF: ...


Detail Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Guangdong, China (Daratan)
Jeneng:
Chuangxin Hongyi
Nomer Model:
W700XGC002-A-CTP
Jinis:
TFT
Ukuran:
7.0 "
Mode tampilan:
PUTIH BIASA, TRANSMISIF
Pandhuan Ndeleng:
KABEH
Antarmuka:
LVDS
LCM Driving IC:
EK79001 + EK73215
TP Driving IC:
FT5426
Struktur TP:
G + G
Jumlah titik:
1024RGB * 600
Ringkesan lensa tutup:
174.44 (W) * 111.24 (H) * 4.75 ± 0.3
Area aktif:
154.21 (W) * 85.92 (H)

Kemampuan Pasokan
500000 Paket / Paket saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pelabuhan
Shenzhen
Wektu Utama :
35 dina kerja

Katrangan Produk

 

Parameter

Mode Tampilan Transmissive
Format Tampilan Grafis 1024RGB * 600 Dot-matrix
Data Input LVDS
Pandhuan Ndeleng KABEH
Modul LCD Drive EK79001 + EK73215
TP Drive FT5426
Struktur TP G + G
Garis Besar Demensional (mm) 164.90 (W) * 100.00 (H) * 2.75 ± 0.1 (kalebu TP)
Resolusi (titik) 1024RGB * 600
Area Aktif LCD (mm) 154.21 (W) * 85.92 (H)
Ukuran Piksel (mm) 0,1506 (W) * 0,1432 (H)
Garis Lensa Tutup (mm) 174.44 (W) * 111.24 (H) * 4.75 ± 0.3
 
Pin
Pin No. Simbol Fungsi
1 VCOM  Pasokan listrik voltase umum ing nyopir DC com
2-3 VDD  Pasokan listrik kanggo sirkuit digital
4 NC  Ora nyambung
5 RESET  Reset sinyal
6 STBYB  Mode siyaga, Biasane ditarik dhuwur
7 GND  Lemah Daya
8 RXIN0-  Polaritas negatif saka sinyal data diferensial voltase kurang
9 RXIN0 +  Polaritas positif sinyal data diferensial voltase kurang
10 GND  Lemah Daya
11 RXIN1-  Polaritas negatif saka sinyal data diferensial voltase kurang
12 RXIN1 +  Polaritas positif sinyal data diferensial voltase kurang
13 GND  Lemah Daya
14 RXIN2-  Polaritas negatif saka sinyal data diferensial voltase kurang
15 RXIN2 +  Polaritas positif sinyal data diferensial voltase kurang
16 GND  Lemah Daya
17 RXCLKIN-  Polaritas negatif saka sinyal jam diferensial voltase kurang
18 RXCLKIN +  Polaritas positif sinyal jam diferensial voltase kurang
19 GND  Lemah Daya
20 RXIN3-  Polaritas negatif saka sinyal data diferensial voltase kurang
21 RXIN3 +  Polaritas positif sinyal data diferensial voltase kurang
22 GND  Lemah Daya
23-24  NC  Ora nyambung
25 GND  Lemah Daya
26 NC  Ora nyambung
27 DIMO  Sinyal lampu surem kanggo kontrol njaba
28 SELB (HSD)  Sinyal input Sinkronisasi Horisontal
29 AVDD  Pasokan listrik kanggo sirkuit analog
30 GND  Lemah Daya
31-32  LEDK  Lampu latar mburi
33 L / R  Kontrol urutan Kanan utawa Kiri
34 U / D  Kontrol pindai Gate Up utawa Down
35 VGL  Voltase output saka sirkuit langkah-up
36-37  NC  Ora nyambung
38 VGH  Voltase output saka sirkuit langkah-up
39-40  LEDA  Anoda cahya mburi

 

Gambar

 

Informasi Perusahaan

 

Layanan Kita

 

Kemasan & Pengiriman

 

FAQ

 

P1: Pira taun sampeyan bisa menehi garansi?
A1: Biasane 1 taun. Bisa luwih dawa nanging rega kudu diowahi. 

P2: Suwene aku bisa mangsuli?
A2: Sajrone 24 jam. Wektu kerja Tionghoa 9: 00-18: 00 Layanan online Senin-Jumuah kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah. Uga balesan liwat telpon bisa ditindakake nalika wengi lan akhir minggu.

P3: Apa sing bakal ditindakake yen nemokake barang sing ilang utawa cacat sawise 
nampa barang?
A3: Hubungi ASAP, kita bakal mriksa lan menehi solusi paling apik miturut kahanan.

P4: Apa bisa ngatur modul LCD?
A4: Ya, sampeyan bisa menehi katrangan babagan konkrit banjur bakal ngrancang lan konfirmasi karo sampeyan.

P5: Apa bisa milih agen pangiriman?
A5: Nggih. Kajaba kurir sing kasebut, kita bisa nggunakake liyane minangka sarat sampeyan.

Produk sing Disaranake

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan