2,4 inci 240 * 320 Resolusi IPS Spi Antarmuka Layar LCD Modul sing adol ing Eropa

Katrangan singkat:

Tipe Detil Cepet: TFT LCD, TFT Ukuran Tampilan: 2,4 inci Tipe Pemasok: Produsen Papan Asal-Usul: Guangdong, China Nomer Model: W240QVC003-Jeneng Jeneng: Ukuran Peluang: 2.4 mode Mode tampilan: BLACK NORMAL, Arah Pandeleng TRANSMISSIF: ALL Luminance : 300 (mnt) Antarmuka: SPI Driving IC: ST7789V Jumlah titik: 240RGB * 320dot dimensi LCM: 42.72 (H) X 60.26 (V) X 2.20 (T) Area aktif: 36.72 (H) X 48.96 (V) Kemampuan Pasokan 50000 Paket / Paket saben Wee ...


Detail Produk

Rincian Cepet
Tipe: LCD TFT, TFT
Ukuran Tampilan: 2,4 inci
Jinis Pemasok: Produsen
Papan Asal: Guangdong, China
Nomer Model: W240QVC003-A
Jeneng merek: Peluang
Ukuran: 2.4 ″
Mode tampilan: BLACK Normal, TRANSMISSIF
Arahan Ndeleng: KABEH
Luminance: 300 (min)
Antarmuka: SPI
IC Driving: ST7789V
Jumlah titik: 240RGB * 320 titik
Ukuran LCM: 42.72 (H) X 60.26 (V) X 2.20 (T)
Area aktif: 36.72 (H) X 48.96 (V)
Kemampuan Pasokan

50000 Paket / Paket saben Minggu

Rincian Kemasan

Kothak plastik + kantong plastik + karton kertas
Komentar: Qty dikempalken gumantung karo macem-macem ukuran modul.
Paket khusus kasedhiya.

Pelabuhan: Shenzhen
package-img
Wektu Utama:
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 20 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
2.4 inch 240*320 resolution  IPS SPI interface tft lcd module

 

Parameter

Barang Spesifikasi
Mode Tampilan Biasane BLACK, Transmissive
Teknologi Tampilan α-Si matri aktif TFT
Ukuran Garis Besar 42.72 (H) X 60.26 (V) X 2.20 (T) mm
Area Aktif 36,72 (H) X 48,96 (V) mm
Resolusi 240X (RGB) X320 titik
Pitch Pixel 0,153X0,153 mm
Konfigurasi Piksel Belang RGB
Lampu latar LED Putih
Luminance (300) (Min.) Cd / m2
Perawatan lumahing Anti-Glare
IC Driver ST7789V
Pandhuan Ndeleng Kabeh
Pin
Antarmuka
NO.
Simbol Aku / O utawa
nyambung menyang
Katrangan Nalika ora
dienggo
1 GND SUPPLY PWR TANPA DAYA -
2 SCL Aku / O Pin iki digunakake kanggo jam antarmuka serial GND
3 DATA SUPPLY PWR Spi input / output pin antarmuka GND
4 RS SUPPLY PWR Tampilake pin pilihan data / prentah ing antarmuka serial 4 baris GND
5 CS SUPPLY PWR Sinyal pilih chip GND
6 RESET Aku / O Pin istirahat. -
7 VDD Aku / O Pasokan listrik analog 2.5V-3.3V. -
8 VSS Aku / O TANPA DAYA -
9 LEDA Aku / O Anoda cahya mburi -
10 LEDK Aku / O katoda cahya mburi -

 

Gambar

 

 

Aliran Produksi

2.4 inch 240*320 resolution  IPS SPI interface tft lcd module

Informasi Perusahaan

2.4 inch 240*320 resolution  IPS SPI interface tft lcd module
Shenzhen Chance Technology Co., Ltd. minangka bagean penjualan ing jaban rangkah Matrix Crystal Technology (Shenzhen)

Co, Ltd, sing digawe taun 2005, duwe pengalaman 13 taun ngrancang lan nggawe LCD cilik

ditampilake saka 0,96 ″ nganti 13.3 ″, E-paper, tampilan OLED. Ana 6 lini produksi kanthi otomatis kabeh

mesin, mesin pemukul, mesin COG + FOG, dispenser lem, mesin perakitan BL, lsp.

10+ staf ing tim berkualitas lan 200 karyawan ing kene ngasilake produk sing paling apik.

 

Sugeng rawuh kerjasama karo kita!

Piranti

2.4 inch 240*320 resolution  IPS SPI interface tft lcd module

 

Layanan OEM

1. Kita bisa ndhukung MOQ Cilik

 

2. Kita bisa nyedhiyakake model jangka panjang

 

3. Tanpa biaya Mould

 

4.1 Jaminan kualitas taun

FAQ

2.4 inch 240*320 resolution  IPS SPI interface tft lcd module

 

P1: Pira taun sampeyan bisa menehi garansi?
A1: Biasane 1 taun. Bisa luwih dawa nanging rega kudu diowahi.

P2: Suwene aku bisa mangsuli?
A2: Sajrone 24 jam. Wektu kerja Tionghoa 9: 00-18: 00 Layanan online Senin-Jumuah kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah. Uga balesan liwat telpon bisa ditindakake nalika wengi lan akhir minggu.

P3: Apa sing bakal ditindakake yen nemokake barang sing ilang utawa cacat sawise
nampa barang?
A3: Hubungi ASAP, kita bakal mriksa lan menehi solusi paling apik miturut kahanan.

P4: Apa bisa ngatur modul LCD?
A4: Ya, sampeyan bisa menehi katrangan babagan konkrit banjur bakal ngrancang lan konfirmasi karo sampeyan.

P5: Apa bisa milih agen pangiriman?
A5: Nggih. Kajaba kurir sing kasebut, kita bisa nggunakake liyane minangka sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan