10 inci 800 * 1280 MIPI bis mesin penjual layar ips tft lcd layar kanthi panel sentuh kapasitif

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Guangdong, China (Daratan) Jeneng Merek: Peluang Model Model: W101WXC002-AT Tipe: Ukuran TFT: 10.1 Ukuran piksel: 0.1698 (W) * 0.1692 (H) Arah Ndeleng: ALL Luminance: 350 (mnt ) Antarmuka: antarmuka MIPI 4Lane LCM nyopir IC: JD9365AA TP driver IC: GT928 Jumlah titik: 800 (RGB) * 1280 Dimensi lense tutup: 160.9 (W) * 254.2 (H) * 4.62 ± 0.1 Wilayah aktif: 135.36 (W) * 216.576 (H) mm Kemampuan Suplai ...


Detail Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Guangdong, China (Daratan)
Jeneng:
Peluang
Nomer Model:
W101WXC002-AT
Jinis:
TFT
Ukuran:
10.1
Ukuran piksel:
0.1698 (W) * 0.1692 (H)
Pandhuan Ndeleng:
KABEH
Luminance:
350 (min)
Antarmuka:
Antarmuka MIPI 4Lane
LCM nyopir IC:
JD9365AA
TP driver IC:
GT928
Jumlah titik:
800 (RGB) * 1280
Cover dimensi lense:
160,9 (W) * 254,2 (H) * 4,62 ± 0,1
Area aktif:
135,36 (W) * 216.576 (H) mm

Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
500000 Paket / Paket saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kothak plastik + kantong plastik + karton kertas
Komentar: Qty dikempalken gumantung karo macem-macem ukuran modul.
Paket khusus kasedhiya.
Pelabuhan
Shenzhen

Katrangan Produk

 

Parameter

Mode Tampilan Transmissive
a-TFT
Format Tampilan Grafis 800RGB * 1280 Dot-matrix
Data Input Antarmuka MIPI 4Lane
Pandhuan Ndeleng Kabeh
Drive JD9365AA
TP Drive GT928
Garis gedhe dimensi 142.9 (W) * 228.5 (H) * 2.5 ± 0,1
(FPC ora kalebu) mm
Resolusi 800RGB * 1280 titik
LCD Area aktif 135,36 (W) * 216.576 (H) mm
Ukuran piksel 0,1692 (W) * 0,1692 (H) mm
Tutup lense Dimensional
negesake
160,9 (W) * 254,2 (H) * 4,62 ± 0,1
(FPC ora kalebu) mm
Pin
Pin No. Simbol Fungsi
1 KTP PIN ID
2 LEDK Lampu latar Cathod
3 LEDA Anoda backlinght
4 GND Lemah Daya
5 VCC2.8V Pasokan listrik analog 2.8V
6 IOVCC1.8V Pasokan listrik antarmuka1.8V
7 LEDPWM Sinyal kontrol lampu latar
8 TE Sinyal efek bingkai
9 RESET Reset sinyal
10 GND Lemah Daya
11 D3P Polaritas positif sinyal data3 diferensial voltase kurang
12 D3N Polaritas negatif sinyal data3 diferensial voltase kurang
13 GND Lemah Daya
14 D2P Polaritas positif sinyal data2 voltase kurang
15 D2N Polaritas negatif saka sinyal data2 voltase kurang
16 GND Lemah Daya
17 CLKP Polaritas positif sinyal jam diferensial voltase kurang
18 CLKN Polaritas negatif saka sinyal jam diferensial voltase kurang
19 GND Lemah Daya
20 DIP Polaritas positif sinyal data1 diferensial voltase kurang
21 DIN Polaritas negatif sinyal data1 voltase kurang
22 GND Lemah Daya
23 DOP Polaritas positif sinyal data0 diferensial voltase kurang
24 DON Polaritas negatif saka sinyal data0 diferensial voltase kurang
25 GND Lemah Daya
 
Gambar

 

 

10 inch 800*1280 MIPI bus elevator vending machine ips tft lcd screen with capacitive touch panel

10 inch 800*1280 MIPI bus elevator vending machine ips tft lcd screen with capacitive touch panel

10 inch 800*1280 MIPI bus elevator vending machine ips tft lcd screen with capacitive touch panel

Informasi Perusahaan

 

Layanan Kita

 

Kemasan & Pengiriman

 

FAQ

P1: Pira taun sampeyan bisa menehi garansi?
A1: Biasane 1 taun. Bisa luwih dawa nanging rega kudu diowahi.

P2: Suwene aku bisa mangsuli?
A2: Sajrone 24 jam. Wektu kerja Tionghoa 9: 00-18: 00 Layanan online Senin-Jumuah kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah. Uga balesan liwat telpon bisa ditindakake nalika wengi lan akhir minggu.

P3: Apa sing bakal ditindakake yen nemokake barang sing ilang utawa cacat sawise
nampa barang?
A3: Hubungi ASAP, kita bakal mriksa lan menehi solusi paling apik miturut kahanan.

P4: Apa bisa ngatur modul LCD?
A4: Ya, sampeyan bisa menehi katrangan babagan konkrit banjur bakal ngrancang lan konfirmasi karo sampeyan.

P5: Apa bisa milih agen pangiriman?
A5: Nggih. Kajaba kurir sing kasebut, kita bisa nggunakake liyane minangka sarat sampeyan.

Produk sing Disaranake

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan