1,3 inci 240 * 240 modul ukuran khusus ips tft lcd ukuran khusus kanthi panel sentuh kapasitif

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Guangdong, China (Daratan) Jeneng: Chuangxin Hongyi Nomer Model: W130QVC001-AT Tipe: Ukuran TFT: 1.3 Tipe LCD: TFT, Positif, Sudut Ndeleng Reflektif: Kabeh Teknologi: matrik aktif a-Si TFT Luminance: (300) (Type.) Pixel Pitch: 0.0975X0.0975 IC Driver: ST7789V + CST716 Resolusi: 240 * 240 LCM dimensi: 32.60 (H) X 38.10 (V) X 2.85 Area aktif: 23.4 (H) X 23.4 (V) Kemasan & Pangiriman ...


Detail Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Guangdong, China (Daratan)
Jeneng:
Chuangxin Hongyi
Nomer Model:
W130QVC001-AT
Jinis:
TFT
Ukuran:
1.3
Jinis LCD:
TFT, Positif, Reflektif
Ndeleng Angle:
Kabeh
Teknologi:
matrik aktif a-Si TFT
Luminance:
(300) (Ketik.)
Pitch Pixel:
0,0975X0,0975
IC Driver:
ST7789V + CST716
Resolusi:
240 * 240
Ukuran LCM:
32.60 (H) X 38.10 (V) X 2.85
Area aktif:
23.4 (H) X 23.4 (V)

Kemasan & Pengiriman
Pelabuhan
Shenzhen
Katrangan Produk

 

Parameter

Barang

Spesifikasi

Jinis LCD

Reflektif Positif TFT

Perawatan lumahing Anti-Glare

Ukuran Garis Besar

32.60 (H) X 38.10 (V) X 2.85

Area Aktif

23.4 (H) X 23.4 (V)

Resolusi

240 * 240

Pitch Pixel

0,0975X0,0975

IC Driver

ST7789V + CST716

Padhang

300 (ngetik)

Pin

Antarmuka NO.

Simbol

Aku / O utawa nyambung menyang

Katrangan

Nalika ora digunakake

1

LEDA

DRIVER LED

Anoda cahya mburi.

-

2

LEDK

DRIVER LED

Lampu latar mburi.

-

3

GND

SUPPLY PWR

TANPA DAYA.

-

4

VDD2.8V

SUPPLY PWR

Pasokan listrik analog, 2.5V ~ 3.3V.

-

5

VDDIO

SUPPLY PWR

Pasokan listrik antarmuka, 1.65V ~ 3.3V.

-

6

IM1 / IM2 Aku / O

Antarmuka MCU lan SPI Pilih pin.

-

7

RESET

Aku / O

Reset pin.

-

8

CS

Aku / O

Sinyal pilih chip.

IOVCC / GND

9

D / CX

Aku / O

Sinyal data / prentah ing MCU. Sinyal jam ing serial.

IOVCC / GND

10

WR

Aku / O

Tulis sinyal ing MCU.

Sinyal data / prentah ing SPI-4W.

IOVCC / GND

11

RD

Aku / O

Maca sinyal ing MCU.

IOVCC / GND

12

SDA Aku / O

Sinyal input / output data kanthi serial.

IOVCC / GND

13-20

DB0-DB7

Aku / O

Bis data.

IOVCC / GND

21

TE

Aku / O

Sinyal efek luh.

-

22

NC

-

Ora nyambung.

-

23-24

GND

SUPPLY PWR

TANPA DAYA.

-

 

Gambar:

 

 

 

 

Informasi Perusahaan

 

Informasi Perusahaan

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan