• q23
  • q25

Babagan Kita

Perusahaan Kita

111Shenzhen Chance Technology Co., Ltd. duwe pengalaman 11 taun nalika ngrancang lan nggawe layar LCD cilik wiwit 0.96 ″ nganti 13.3 ″. Ana 6 lini produksi kanthi kabeh mesin otomatis lengkap, mesin lapting, mesin COG + FOG, dispenser lem, mesin perakitan BL, lsp. 10+ karyawan ing tim kualitas lan 200 karyawan ing kene ngasilake produk sing paling apik. Ing wektu paling dhuwur, modul LCD 100K pcs dirampungake kira-kira 400 karyawan ing kene saben dina…

 

  • There are 6 production lines with all full-automatic machines Ana 6 lini produksi kanthi kabeh mesin kanthi otomatis
  • 10+ staff in quality team and 200 employees are here to produce the best products 10+ staf ing tim berkualitas lan 200 karyawan ing kene ngasilake produk sing paling apik
  • In the peak time, 100K pcs LCD modules are completed by roughly 400 employees here per day Ing wektu sing paling dhuwur, modul LCD 100K pcs rampung dening 400 karyawan ing kene saben dina

PUSAT PRODUK

Produk kita

MITRA KITA

Pelanggan paling apik kerja sama karo kita
Kita duwe teknologi lan produk sing paling apik
  • LG
  • TCL
  • HC
  • DJN
  • ILUX
  • BYD
  • UO
  • PUSAT PAWARTA

    Warta kita